Представители на браншови организации на заведенията излязоха на протест, под

...
Представители на браншови организации на заведенията излязоха на протест, под
Коментари Харесай

Тошко Йорданов, Филип Станев и Мая Манолова отидоха при протестиращите, но ги пратиха да се прибират в парламента

Представители на браншови организации на заведенията излязоха на митинг, под насдслов “Свобода за бизнеса” пред Народното събрание в София. Към тях се причислиха и таксиметрови водачи и снабдители.

Причините за недоволството са наложените ограничавания, свързани с ограниченията против ковид.

Събралите се са срещу прелюдия вечерен час за заведенията, тъй като по този метод остават без приходи. Ако настояванията им не бъдат чути, възнамеряват обсада на всички основни пътни артерии в страната на 28 септември.

Протестиращите желаеха и оставката на здравния министър Стойчо Кацаров.

При протестиращите отидоха депутатите от Има Такъв Народ Тошко Йорданов и Филип Станев, и Мая Манолова от " Изправи се! Ние идваме! ". Оратор ги прикани да се върнат в постройката на Народното събрание, откакто ги освиркаха.

Протестиращите не желаят никакви политически лица на митинга. По думите им те желаят да си вършат избирателен пиар на техен тил. Те приканиха депутатите да се върнат в постройката и да си свършат работата, а не " да им яхват митинга ".

От сектора имат едно само предпочитание - да работят. Някои от тях оповестиха протест и обявиха, че няма да се съобразят със възбраната за работа на нощните заведения, нито с рестриктивните мерки за работното време
https://www.facebook.com/btvnews/videos/665007544463516
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР