Представител на националната телевизия, в която премиерът Бойко Борисов дал

...
Представител на националната телевизия, в която премиерът Бойко Борисов дал
Коментари Харесай

Националната телевизия се отметнала за свой запис

Представител на националната телевизия, в която министър председателят Бойко Борисов дал изказване, е декларирал в, че не може да подсигурява, че на записа е министър председателят. Самият запис бил на формалния уебсайт на малкия екран. Това се е случило в делото, което водачът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова води за изказването на Борисов за пазаруване на гласове преди локалните избори през 2019 година.

Става дума за едно клеветническо изказване в народен ефир , ден преди балотажа на локалните избори в София, персонално на премиера Борисов, съобщи Манолова.
 Отложиха делото на Манолова против Борисов
Отложиха делото на Манолова против Борисов

Премиерът не се е явил на съвещанието по делото

Мая Манолова заведе дело против премиера Борисов за клюка поради изявлението му ден преди втория тур на кметските избори в София, че Манолова и екипът й са били във Волуяк, с цел да " вършат уйдурма и да спазаряват роми ", които да настояват, че ГЕРБ и Фандъкова им заплащат, с цел да гласоподават.

За развоя на правосъдното село оповестява Мая Манолова и юристът й Минчо Спасов. На предходното насрочване делото бе отсрочено поради отсъствие на Борисов .

Мая Манолова пита в този момент дали съдът ще застане зад буквата на закона и зад обстоятелствата по делото или ще се поддаде на други внушения . Тя упорства Борисов да пристигна персонално в съда и да каже дали е споделил тези думи.

Според нея това е операция и нерегламентирано включване в акцията с чудовищна неистина.
 Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова
Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова

Братя Галеви извън й помагали

Припомняме, за клюка поради изявлението му ден преди втория тур на кметските избори в София, че Манолова и екипът й са били във Волуяк, с цел да , които да настояват, че ГЕРБ и Фандъкова им заплащат, с цел да гласоподават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР