Представете си следното: лято в града, слънцето грее, птичките пеят…

...
Представете си следното: лято в града, слънцето грее, птичките пеят…
Коментари Харесай

22 идеи как да бъдем по-стилни с любимото си колело

Представете си следното: лято в града, слънцето грее, птичките пеят… а някой кара колело. И този някой сте вие. Какво бихте облекли? Освен прелестен спорт, колоезденето е и превъзходен метод за напредване в града в по-топлите месеци, а и не е нужно на бъдем облечени в спортна екипировка, с цел да се усещаме удобно на 2 колела. Днес ще ви вдъхновим с няколко стайлинг хрумвания за разходка с колело, без значение дали го карате единствено през уикенда в парка, или отивате с него до офиса през седмицата.
               
on Jul 14, 2020 at 9:00am PDT

Разбира се, постоянно можем да заложим на типичен деним с тишърт и обувки без ток – кецове или мокасини. Особено в случай че за първи път обикаляте града с колело. Може да разнообразите този аутфит с цветно шалче  – както би направила, или да замените тениската с кокетна блуза на точки – като като тази на Vintage Summer, с която можете да се сдобиете от.

Флуидните безспорно ще ви придадат повече прелест на пътя, а могат и да се окажат по-удобни, защото дават независимост на придвижването. Дори да сте ги носили цяло лято, не ги прибирайте, те стоят ужасно и с ефирни ризи, и съчетани с тениска и блейзър през есента. 
               
on Sep 19, 2019 at 11:09pm PDT

Когато просто нямате самообладание да се качите на колелото и не ви се прекарва време пред огледалото, постоянно можете да облече един гащеризон. Обувате обичаните си летни кецове или еспадрили и сте подготвени. А в случай че сте от по-смелите девойки, можете да замените гащеризона с миди рокля. Гарантираме, че няма по какъв начин да останете незабелязани, прехвърчайки с цветна рокля на колело из градските улици.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР