Представете си, момичета, че сте се излегнали удобно на плажа

...
Представете си, момичета, че сте се излегнали удобно на плажа
Коментари Харесай

Как да трупате спестявания, докато сте на плажа?

Представете си, девойки, че сте се излегнали комфортно на плажа – радвате се на слънчевите лъчи, танцуващи радостно по кожата ви, на морския бриз, нежно полюшващ косата ви, отпивате от обичания си коктейл... Проверявате салдото по сметката си и виждате, че той се е покачил. Звучи ужасно, нали?

Всъщност това е изцяло допустимо с новия тримесечен депозит, който оферират от. Той е основан с концепцията, че до момента в който вие си почивате, вашите спестявания могат да нарастват. Ако търсите банков артикул, който ви носи висока рентабилност и опция да довнасяте суми когато и колкото си пожелаете, то това е уместно решение за вас. Във всеки случай е доста по-добър избор от касичката у дома, тъй като сега, в който я отворите, ще откриете освен повече пари, само че и атрактивни дарове.

С тримесечния депозит от Alpha Bank получавате висока годишна рента в размер на 1,3% и можете да довнасяте суми когато и да е, в какъвто размер пожелаете. А три месеца по-късно можете да употребявате насъбраната сума от лихвата за спомагателни покупки – като да вземем за пример нужните за децата материали за началото на образователната година. Предложението на Alpha Bank наподобява още по-атрактивно и поради подаръците, които вървят към него:
Безплатна активация на, с което несъмнено и умерено управлявате вашите пари и правите всевъзможен тип интервенции, до момента в който сте се излегнали комфортно на сенчестия шезлонг на плажа;

Безплатен пакет, които комфортно и надеждно ви осведомят за всяко придвижване по сметката ви до края на годината;

Дебитна карта без такса за издаване и поддръжка, чиито преимущества усещаме и по време на безгрижните разходки на плажа, както и в моментите, в които бихме желали да носим със себе си по-малко багаж, в това число и пари в брой.
Пълноценната отмора изисква успокоение и правилен сателит. Ще ги откриете в лицето на тримесечния депозит от Alpha Bank, с който се чувствате уверени и спокойни за вашите спестявания, а дебитната карта от банката може елементарно и комфортно да ви следва до всяка една определена дестинация.

С това предложение от Alpha Bank не ви остава нищо друго с изключение на да се приготвите за едно запаметяващо се лято, изпълнено с позитивни страсти и, несъмнено, с улеснение.

Повече информация за тримесечния депозит от Alpha Bank може да откриете, на телефон 0700 16 222, както и в клоновете на Alpha Bank в страната.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР