Представеният проектокабинет не е съгласуван с Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ).

...
Представеният проектокабинет не е съгласуван с Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ).
Коментари Харесай

ПП-ДБ призоваха президента да оттегли указа си за гласуването на кабинета Габриел

Представеният проектокабинет не е координиран с " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ). Тоест, това е кабинет на ГЕРБ-СДС. Аз не желая да бъда номиниран в състава на този кабинет. Няма единодушие по текста на съглашението. По тази причина под него няма подписи на представители на ПП-ДБ.

Това съобщи министър председателят в оставка акад. Николай Денков.

Всичко това се случва в първия ден от връчването на мандата, макар имаше още седем дни. Нищо не постановяваше такова бързане., счита той.

Кирил Петков съобщи, че Мария Габриел се е поддала на напън.

" Поддаде се на Борисов и несъмнено на Пеевски. Жал ми е за нея, а за господин Борисов ме е позор. Той не се появи нито за миг, не си вдигаше телефоните. Използваше четири дами, криеше се зад тях, тъй като нямаше мъжеството да каже, че не може да одобри следния кабинет. Вълкът козината си мени, само че нравът не ", разяснява той. " Днес Борисов избра своите страхове, своята дружба с господин Пеевски пред България ", сподели още Петков.

Габриел подписала съглашението, само че единствено Христо Иванов го одобрил

" Такова знамение не е имало ", разгласи ген. Атанасов.

" Г-н президент, половината от хората, които са посочени от вас като кандидат-министри, не са дали единодушието си за това. Оттеглете указа си ", прикани водачът на ДСБ.

" На второ място към ръководителя на Народното събрание - да не включва в дневния ред точката за гласоподаване на ново държавно управление ", сподели още Атанасов.

" Свидетели сме на една от най-големите фалшификации в актуалната българска история ", показа и Асен Василев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР