Председателят Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма.Това каза лидерът

...
Председателят Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма.Това каза лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Дъно и падение - плюха се, късаха се ризи, стигна се до искане за преврат

Председателят Росен Желязков нанесе следващия удар на парламентаризма.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка днешното съвещание на Народното събрание, в което в конфликт влязоха депутати от ПП-ДБ и " Възраждане ", написа.

" Не можеш да блокираш работата на Народно събрание поради екстремисти и фашисти. Той блокира работата на Народното събрание, той носи отговорност за това. Нямаме място в такава коалиция. Трябва да разберем каква конституционна промяна желае. Когато се изяснят, сме подготвени да отидем на диалози, само че на този стадий не ", сподели Нинова.

" Разграничавам Българска социалистическа партия от останалите партии в Народното събрание ", уточни тя.

" Това, което видяхте е дъното, съсипия и проваляне. Станахте очевидци на едни от най-срамните подиуми в актуалната история на българския парламент. Две кохорти се упрекваха взаимно ", сподели Нинова на брифинг в Народното събрание.

" Плюха се, чупеха очила, късаха се ризи. Наричаха се джендъри против фашисти. Видях и много нападателни дами, с неприличен език. Стигна се до екстремизъм за навлизане в Народното събрание и искане за прелом и контрапреврат ", изясни водачът на Българска социалистическа партия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР