Председателят на Възраждане“ Костадин Костадинов и зам.-председателят Цончо Ганев се

...
Председателят на Възраждане“ Костадин Костадинов и зам.-председателят Цончо Ганев се
Коментари Харесай

Костадин Костадинов и Цончо Ганев се срещнаха с българите в Западните покрайнини

 Open photo

Председателят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и зам.-председателят Цончо Ганев се срещнаха с българите в Западните околности.

 

„ Възраждане “ е единствената политическа организация, която има своя конструкция на териториите, които в миналото са били част от българската страна и не престават да бъдат населявани с българи.

„ За нас е от изключителна значимост ориста на нашите сънародници, намиращи се в земите към България. „ Възраждане “ ще се грижи за тях. Имахме среща, на която участваха десетки българи от Западните околности на Цариброд, и на тази среща те сложиха своите проблеми пред нас. Те желаят две неща – да им се обезпечи спомагателен кулоар за прекосяване на границите, единствено за жителите на община Цариброд и община Драгоман, с цел да могат да избегнат големите опашки от преминаващи гастербайтери през лятото, защото една част от тях работят в България и ежедневно минават границите. Второто им искане е обвързвано с насърчаване на инфраструктурата, земеделието, туризма в община Цариброд, която поради това, че е една от двете чисто български общини в Сърбия, наред с Босилеград, е тотално изоставена от сръбската страна. “, разяснява за „ Епицентър “ Костадин Костадинов.

След срещата с българската общественост в Цариброд Костадин Костадинов, Цончо Ганев и Владо Киров – зам.-председател на организацията в Цариброд, посетиха българско военното гробище, където отдадоха респект на починалите, като сервираха цветя.

Костадин Костадинов е лидер на листата на претендентите за народни представители на „ Възраждане “ в 25-ти МИР София и 3-ти МИР Варна.

Цончо Ганев е лидер на листата с претенденти за народни представители на „ Възраждане “ в 1-ви МИР Благоевград и 2-ри МИР Бургас.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР