Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че

...
Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че
Коментари Харесай

Левски се разплати с Хубчев

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров съобщи, че клубът е направил последна вноска към някогашния си треньор Петър Хубчев и неговия екип, с което " сините " са изчистили дълга към тях.

Той добави още, че се надява спечелването на купата на България да помогне за започването на нова приказка.

" Мислим по въпроса за прехвърлянията и се надявам да успеем. Ивелин Попов чакаме да се възвърне бързо и да води нападението ни. Този месец изчистихме последната вноска към Хубчев и в този момент почваме към Насиру Мохамед. С помощта на спонсори ще се стремим да почистим отговорностите. Ще се стремим да вземем футболисти, които да надградят равнището, с цел да създадем конкуренция в тима. Нуждаем се от най-малко 2-3 футболисти ", сподели Боримиров. Според него купата е наслада за почитатели, последователи и всички в тима.

" След дълга суша от 13 години ние още веднъж спечелихме Купата на България. Винаги мачовете против ЦСКА имат значение, тъй като резултатите остават в историята. Няма по-сладка победа от тази над ЦСКА. 2005 година спечелихме купата против ЦСКА с 2:1. Надявам се в този момент да стартираме втората част от приказката. Всички желаеме надграждане, само че то е обвързвано с пари. В момента нещата вървят в добра посока. Левски има да изплаща остарели отговорности и това ни стопира, само че в този момент е момента спонсорите да оказват помощ на Левски. Левски е посещаван от над 10 хиляди индивида във всеки домашен мач. Присъствието на Мъри е голямо. Той вдъхна убеденост в тима, върна дисциплината. Ние не чакахме толкоз бързо да се случат нещата. Трудно хегемонията на Лудогорец може да бъде прекратена, само че демонстрираме, че вървим във възходяща линия “, сподели още той в предаването „ Арена спорт ”.

Председателят на Управителния съвет на Левски показа и възгледите си за детско-юношески футбол в страната и вероятното реконструиране на футбола в родния хайлайф.

" Всеки един тим в България би трябвало да има база като Лудогорец и от елементи като Ботев Пловдив. Аз не мога да се сетя какво е направила страната за спорта в последните 30 година Когато имаше поддръжка на страната, имахме доста медалисти. Сега би трябвало да се влага в образованието на треньорите в школите. В България зимата изискванията не са добре. Искаме от март да стартира шампионата и да свърши ноември. Лятото стадионите дават отговор на условията. Ще понижим и парите, които се дават за подготовка през лятото. Отборите в евротурнирите ще бъдат и в положително физическо положение ", разяснява той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР