Председателят на Управителния съвет на Етър Александър Нанков се оплака

...
Председателят на Управителния съвет на Етър Александър Нанков се оплака
Коментари Харесай

Босът на Етър към съдийския шеф: Чичо Пешо, докога ще продължава тази гавра?

Председателят на Управителния съвет на Етър Александър Нанков се оплака от съдийството от мача с ЦСКА, който приключи 2:2 през вчерашния ден на стадион " Ивайло ". 

" Много съм удовлетворен. Показахме, че имаме един от най-хубавите тимове в България, без значение от всевъзможни други условия. Горд съм с момчетата и с треньора, благодаря им и се веселя, че успяхме след 4 години вървене по аматьорски групи и Втора лига да създадем такава конюнктура и страст за града. Велико Търново го заслужава, виждате цялата конюнктура и стадиона. Имаме един от най-хубавите игрища в България, за което благодаря на кмета Даниел Панов ", сподели Нанков.

" Единственото, от което съм наскърбен и няма по какъв начин да го скрия, е от слабото съдийство, което за следващ път опорочава мача. Искам да попитам един изтъкнат наш съгражданин: Чичо Пешо (б.р. - съдийският началник Петър Петров), докога ще продължава тази подигравка с великотърновския футбол? Този път не повлияха на крайния резултат, само че щеше да бъде доста жестоко, в случай че в трети мач бе станало по този начин. Все отново ние играем против най-хубавия тим у нас ЦСКА и като виждам статистиката, от 19 август нямаха позволен гол, а ние им вкарахме два и успяхме да се противопоставим напълно равностойно. Лошото е, че съдиите се демонстрираха за следващ път ", неудовлетворен е босът на Етър.

" Вярвам в момчетата и целия тим, тъй че мачовете с Левски и Лудогорец няма да им е елементарно. Пак споделям, веселя се за цялата страст във Велико Търново ", добави Александър Нанков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР