Председателят на Републиканци за България Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е

...
Председателят на Републиканци за България Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е
Коментари Харесай

Републиканци за България се преклониха пред паметта на жертвите на комунизма

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, зам.-председателят Павел Вълнев, регионалният кординатор за Пловдив Георги Пилев и членове на партията от региона сервираха венец и цветя и уважиха паметта на жертвите на комунизма в село Ръжево Конаре, община Калояново. Те участваха на откриването на паметна плоча на жертвите на комунизма, оповестиха от пресцентъра на партията.

Говорителят на партията доктор Виктор Серафимов, координаторите на бранш „ Политики на българите в чужбина “ Иван Анчев и на бранш „ Демографски, етнически и религиозни проблеми “ Горан Благоев, дружно с представители на младежката организация водена от Любомир Методиев отдадоха нужната респект на безследно изчезналите, убитите без съд и присъда и разстреляните от Народния съд пред мемориала на жертвите на комунизма и се преклониха пред паметта им и в София.



След 76 години е нужно да сме си взели поука, да сме преосмислили злините породени на сънародниците ни и в никакъв случай да не позволяваме да се повторят сходни политически решения.



Дълбок реверанс пред светлата им памет!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР