Председателят на ПП АБВ Румен Петков се обърна с въпрос

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков се обърна с въпрос
Коментари Харесай

Румен Петков: Кантарджиев да признае, че е излизал с чужда помощ от ресторант

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков се обърна с въпрос към министъра на превоза - носи ли той отговорност за ресторанта в постройката на Министерство на превоза и има ли визия какъв брой пъти там е влизал един от членовете на Националния действен щаб (НОЩ) – Тодор Кантарджиев - и излизал, в приповдигнато положение на духа, съобщи " Актуално ".

„ Ако това не е правилно, да излязат двамата да ме опровергаят. Ако не ме опровергаят – и двамата оставки и на прокурор”. Това разгласи пред медиите в Плевен Румен Петков. Според него, когато " ти си излязъл с непозната помощ от ресторант и два дни по-късно си апелирал да се преустановят противозаконните частни празненства, това е цинизъм в брутални размери ".

" Катастрофата при имунизацията и неуспехът на държавното управление е вследствие на несръчност, на некадърност, на безнаказаност и индиферентност България да бъде измежду производителите на ваксини. Мисля, че е повече от очевидно, че българското държавно управление е от дребното в Европа, които нямат систематична политика по критерии по ограниченията, които се подхващат и постановат. Второ, българското държавно управление и НОЩ са съучастници в грубото нарушение на ограниченията. Ходят по кръчмите, с цел да им служат за чадъри. Тези закононарушения се правят за сметка на почтени наематели на кафенета и това би трябвало да е ясно на обществото”, безапелационен бе Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР