Председателят на ПГ на Възраждане Костадин Костадинов коментира в Денят

...
Председателят на ПГ на Възраждане Костадин Костадинов коментира в Денят
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Пробив в националната сигурност е да имаме председател на партия, санкциониран по списъка Магнитски

Председателят на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " изявлението на Делян Пеевски, че е " отблъскващ пробив в националната сигурност и безспорна неточност е " Възраждане " да управлява службите ". Той го дефинира като " меко казано безочливо ".

" Меко казано това е безочливо. Ако има някой, който е опасност за националната сигурност това е Движение за права и свободи ", безапелационен беше ръководителят на " Възраждане "

По думите на Костадинов в един миг може да има изненадващи обрати и Делян Пеевски да се трансформира в " господин никой " в личната си партия, поради глобата по листата " Магнитски ", съгласно която той няма право да бъде избиран за съпредседател на Движение за права и свободи.

" Пробив в националната сигурност е да имаме ръководител на парламентарна група, глобен по листата " Магнитски ", разяснява водачът на " Възраждане ".

В " Още от деня с Георги Любенов " Костадинов не подмина и изявлението на премиера, че " той бил обезпокоен, че отпред на комисията за надзор на службите е застанал представител на Възраждане ".

" И ние от Възраждане сме мощно обезпокоени, че отпред на държавното управление стои представител на ПП-ДБ. Ние сме обезпокоени, че подобен човек стои отпред на страната, тъй като излага нашия народ ", сподели водачът на " Възраждане ".

" Милиарди и милиарди долари, подарени на Съединени американски щати ", добави той.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР