Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ в с. Просеник

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ в с. Просеник (община Руен, област Бургас). Заедно с Цветанов бяха регионалният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, народните представители Ивелина Василева и Ася Пеева, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

"Всички виждаме смяната в област Бургас при ръководството на ГЕРБ. Това е тъй като постоянно заставаме пред вас с лицата си, поемаме действителни задължения и за разлика от политическите си съперници - ги изпълняваме “, уточни Цветанов по време на срещата.



„ Виждате каква е политическата конюнктура, кавги и провокации от страна на опозицията. Българска социалистическа партия обикалят страната и показват на хората своята визия за България, само че не дават отговор какви са законните източници за нужния финансов запас, които желаят да разходват за нейното осъществяване ", означи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Преди две години ГЕРБ подари 20 хиляди лева от партийната си дотация за ремонт на читалище "Ралю Тодоров Кехаьов 1929 ". Читалището бе в неприятно положение, а през днешния ден е с нов образ “, подсети Цветанов. Той означи, че ГЕРБ не дели общините на „ наши “ и „ ваши “ и акцентира, че всеки един градоначалник е задължен да работи за просперитета на обитаемото си място и неговите жители.



Жители на Просеник повдигнаха въпроса, че в селото има доста младежи, които нямат условия да спортуват. За задачата Цветанов пое ангажимент да се изготви план, който да бъде показан пред МОН - за създаване на многофункционална площадка в двора на учебното заведение в село Просеник. Също по този начин Цветанов пое ангажимент от дотацията на ПГ на ГЕРБ да бъдат отпуснати 15 хиляди лева за построяването на детска площадка в селото.

По време на срещата стана ясно, че със съдействието на бургаските депутати от ГЕРБ по фонд "Бедствения и повреди " са обезпечени над 260 хиляди лева за ремонт за улици. В момента над 10 улици се оправдават с тези средства.

Кметът на селото и общински координатор на ГЕРБ Стоян Добрев благодари на Цветанов за поддръжката и за напъните, които държавното управление поставя за дребните обитаеми места. Той уточни, че е осъществен ремонт в права Ябълчево - Просеник, както и в пътната артерия Просеник- Горица - Гьоловца, която е с претрупан трафик и всекидневно се употребява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР