Председателят на парламентарната група "Обединени патриоти" и лидер на "Атака"

...
Председателят на парламентарната група "Обединени патриоти" и лидер на "Атака"
Коментари Харесай

Волен Сидеров обсъжда развитието на парламентаризма в Москва

Председателят на парламентарната група "Обединени патриоти " и водач на "Атака " Волен Сидеров взе участие в Международният конгрес "Развитие на парламентаризма " в Москва.

По време на форума Сидеров държал тирада на тематика "Законодателна поддръжка за развиването на международната стопанска система през 21-ви век. Насоки, технологии, запаси ", осведоми пресцентърът на "Атака ".

На форума участват повече от 500 задгранични участници - парламентаристи и специалисти от 96 страни по света, гласи още известието.

"Мисля, че е пристигнал моментът, за който аз приказвам към този момент от няколко години. Европа се нуждае от еманципиране ", споделя Сидеров в изявление за съветската организация ТАСС.

"Европа в този момент сподели, че към този момент това, което каже американският президент, това не е някакво символ-верую, не са сакрални думи, в които ще се вслушат всички. И аз мисля, че точно това дава опция на България да бъде по-гъвкава във външната си политика. Това е и причина нашият министър председател Борисов да каже, че ние желаеме да продължим в някаква форма това, което беше Южен поток ", показва атакист №1 пред организацията.

"За страдание тогава този план бе преустановен, само че в този момент има нова опция за нас. Разбира се, от съветска страна ние чухме, че за това са нужни гаранции. Това е разумно, тъй като през 2014 година Южен поток беше подготвен, обаче тук пристигнаха американски сенатори и споделиха - не! Това няма да стане, стоп! Сега тези сенатори ги няма в България и ние може би имаме по-свободни благоприятни условия да организираме лична политика ", показва още Волен Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР