Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изненадващо

...
Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изненадващо
Коментари Харесай

Сидеров навести правителственото заседание

Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти " Волен Сидеров изненадващо се включи в държавното съвещание. Сидеров посети Министерския съвет, с цел да предложи отдръпването на Закона за шума, направен от вицепремиера Валери Симеонов.

"Отправям остри рецензии към Симеонов, тъй като дейностите му вредят на националната сигурност ", уточни водачът на "Атака ", който по-рано се закани да смени Симеонов с "друг човек ", в случай че той не се оправя на вицепремиерския пост.

Атакистът още веднъж настоя да получи опрощение от своя съдружен сътрудник и го заплаши с дело за клюка и уронване на престижа в противоположен случай.

Сидеров настоя ветото на президента Румен Радев върху поправките в Закона за приватизацията да бъде гласувано след депутатската почивка.

"Сутринта подлагах на критика дейностите на ГЕРБ, тъй като взеха решение да дадат крачка обратно. Законът за приватизацията не е лобистки ", акцентира той, като по този метод се опита да опровергае позициите на Валери Симеонов.

"Тази акция беше извънредно нечистоплътна. Ветото не би трябвало да бъде подкрепяно. Групата "Капитал " нападна държавното управление с измислени причини ", добави Сидеров в Министерския съвет.

"Симеонов в последно време работи антиправителствено ", сподели още водачът на "Атака ", като посочи, че подобен вицепремиер може елементарно да бъде заменен.

"Аз го изпратих да работи за стандарта, за пенсиите, а не да се разхожда с шумомер в ръка... Вицепремиер да изяснява, че негови сътрудници Емил Димитров, Николай Александров, аз сме лобисти, че министър председателят е лобист, тъй като бил подвластен от Домусчиеви, подобен вицепремиер какво прави в това държавно управление? ", запита Сидеров.

Той оцени ветото на президента като не добре направено и посъветва президентът да си смени съветниците поради непрофесионално написани претекстове.

Накрая Волен Сидеров упрекна Валери Симеонов в опити да саботира държавното управление.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР