Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова отправи остри

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова отправи остри
Коментари Харесай

Атанасова за Петков: Този объркан човек се извинява за всичко само с ГЕРБ. ПП май не искат да се състави кабинет 

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова насочи остри рецензии към ръководещите в оставка.

" Не ме карайте да разясня този комплициран човек Кирил Петков, който единствено с ГЕРБ се извинява за всичко. Той от 12 май предходната година е министър, а по-късно е и министър председател. Всички служби и органи в страната може да ги употребява както си реши и той ги употребява за някои тематики. Но в случай че е желал да потвърди корупция, ами нали Бойко Рашков дружно с него е вътрешен министър. Тези хора повече от година ръководят и някой сега да си търси индулгенция с ГЕРБ за това, че не могат да ръководят, няма смисъл да разясня. Аз не неистина за разлика от други политици ", сподели тя в утринния блок на БТВ.

" По какъв метод може да окаже ГЕРБ или някоя друга политическа мощ въздействие на друга. Нека да мислим действително за нещата, които ни се случиха откогато тези хора ръководят. Само преди година за всички господин Станислав Трифонов беше признака на смяната. Те твърдяха, че дружно ще изчегъртат ГЕРБ, ще борят мафията, корупцията, какво ли не чухме. Сега към този момент година по-късно те търсят провинен в това, че не им се случи нито държавното управление, нито могат да се оправят с нито една рецесия. Правителството се самосвали, тъй като Трифонов изтегли своите министри. След това е обикновено опозицията да изиска избор на съмнение. После търсеха обособени депутати. Сега внезапно всички са им отговорни, че не могат да съумеят, само че по-важното е, че не желаят да съумеят, изключително " Продължаваме промяната ", разяснява Атанасова.

" Такъв растеж в производството с милиарди за оръжие не би имало при друга обстановка. Нинова е длъжна да знае къде е последната точка на продажбата. България изнася ток и в големи количества ", добави още депутатката от ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР