Председателят на отдела за спешните въпроси на международната благотворителна и

...
Председателят на отдела за спешните въпроси на международната благотворителна и
Коментари Харесай

Лекари без граници: ЕС не откри ясно решение на мигрантския проблем

Председателят на отдела за незабавните въпроси на интернационалната благотворителна и здравна организация „ Лекари без граници “ Карлин Клайер съобщи, че по въпросите за миграцията на срещата на високо ниво на Европейски Съюз не е взето ясно решение, съобщи изданието Politico, представено от организация " Фокус "
„ Решенията сега не са ясни, не се знае какво се има поради “, съобщи Клайер. „ Разочароващо е да се гледа по какъв начин водачите на Европейски Съюз не могат да намерят решение за отбрана на уязвимите хора като бежанците. Няма намерено решение, даже не се гледат хората, които могат да се удавят в морето “, добави тя.
„ Използването на неправителствените организации като изкупителни жертви е тактичност, която отклонява вниманието от действителните проблеми – невъзможността на Европейски Съюз да се оправи със системата на трафик на хора, неналичието на взаимност или визия в Европейски Съюз и развалената система за леговище. Правителствата на Европейски Съюз стопират неправителствените организации да правят избавителни интервенции “, счита още Клайер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР