Председателят на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ в Република Северна Македония Християн Мицкоски

...
Председателят на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ в Република Северна Македония Християн Мицкоски
Коментари Харесай

В Скопие определиха напрежението с България на фаза Студена война


Председателят на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ в Република Северна Македония Християн Мицкоски сподели през днешния ден, че напрежението в връзките сред България и Република Северна Македония е нещо, за което е предизвестил, че ще се случи. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 814
Според него е обезпокоителен фактът, че „ макар всички отстъпки, които държавното управление на Северна Македония направи и отстъпи на процедура за всичко, което се искаше от него, с цел да резервира министерските си кресла, другата страна влиза в спор, който би го сложил на равнище „ Студена война ”.

Мицкоски съобщи, че това се случва, тъй като Република Северна Македония се е поддала на българските претенции, а „ България, която на процедура е получила всичко, счита, че е нейно естествено право да получи всичко, което изиска ”. Извикването на посланика на България в Северна Македония, „ вместо да извършва посланическите си функционалности ” в Скопие, от София „ оправдават с протест поради случилото се в Охрид ”. 

Предупреждавахме за това, само че за жалост имаме политически неграмотници, нарушители и корумпирани политици, които безусловно са подготвени да преглътнат всичко, с цел да запазят позициите си за сметка на македонските народ, еднаквост и жители. Виждате, че те действат като анализатори, и държавното управление, и Стево Пендаровски, седят и вършат разбор. От Пендаровски чуваме, че това е някакъв скрит план, някакви секрети служби, външни въздействия и фактори за дестабилизиране на Македония, и нито единият, нито другите след срещата на Съвета за сигурност не излязоха да кажат кои са тези непознати служби, фактори на въздействие и хората, които желаят да дестабилизират страната, разяснява Мицкоски.

„ Тоя джамбаз, по какъв начин му беше името на този европейски политик, каква му беше семейството, той към този момент не знае какво да прави, безусловно се държи като циркаджия във шоу, с цел да вземе някоя политическа точка повече по тематиката. Той ненавижда и наскърбява македонците, ненавижда Македония. Те не направиха безусловно нищо ”, сподели Мицкоски, допълвайки, че  очаква час по-скоро да има предварителни парламентарни избори, а „ идващото държавно управление на ВМРО-ДПМНЕ ще има сложна, само че не и невъзможна задача, да поправи всички неточности ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР