Председателят на Общинския съвет в Бобошево Стефан Тачев е бил

...
Председателят на Общинския съвет в Бобошево Стефан Тачев е бил
Коментари Харесай

Председателят на ОбС в Бобошево е бил в конфликт на интереси, постанови комисия

Председателят на Общинския съвет в Бобошево Стефан Тачев е бил в спор на ползи, постанови Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество по подаден сигнал от страна на общинари. На Тачев е наложена и санкция. Решението може да се апелира пред Административния съд.

Според Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество Стефан Тачев е нарушил разпоредбите и правилника за работа на Общинския съвет, като е взел участие в гласуването и вземането на решения, касаещи неговото оставане на поста ръководител.

На 22 юни 2020 година той беше отхвърлен от поста ръководител на Общинския съвет, само че Административният съд в Кюстендил го върна и той продължи да извършва пълномощията си.

От самото начало на мандата Тачев и кметът четвърти мандат на Бобошево Крум Маринов са в спор, борба и кавги съпътстват работата на общинската администрация. Самият Тачев сподели: " Малко по по-различен метод стоят нещата. Аз ще апелирам сигурно ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР