Председателят на НФСБ Валери Симеонов призова всички т.нар. патриоти да

...
Председателят на НФСБ Валери Симеонов призова всички т.нар. патриоти да
Коментари Харесай

НФСБ зове всички патриоти да се явят заедно на изборите

Председателят на НФСБ Валери Симеонов прикани всички така наречен " патриоти " да се явят обединени на идващите парламентарни избори.

След като на вота на 4 април нито една от обединенията от " патриотичния " набор не съумя да прескочи 4-процентовата преграда, Симеонов посочи, че не трябва да се разрешава на разединението да " съобщи страната в ръцете на турците ".

НФСБ приканва за свикването на общ народен родолюбив конгрес, прикани Симеонов във Facebook:

Преди шест века разединението съобщи страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и в този момент – през 2021 година?

Вчера Народното събрание одобри скандални промени в Изборния кодекс, с които отстрани рестриктивните мерки за броя изборни секции в страните, отвън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна войска от гласоподаватели – българските изселници в Турция, с която да въздейства на решенията на българския Парламент.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и вследствие на разединението на патриотичните сили след решението на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на изборите на 4 април.

Затова от НФСБ призоваваме:

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ЯВИМ ОБЕДИНЕНИ!

Против рисковите за демокрацията и българската страна дейности на новите улични диктатори, срещу пошлостта и чалгизацията в политиката!

Против бруталните опити за тирания и покоряване на правосъдната система!

Трябва да сложим завършек на рисковите за демокрацията и страната дейности на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими вреди! И това може да бъде реализирано единствено и само посредством национално обединяване на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!

Призоваваме Ви да загърбим предишното и да сложим основите на националното обединяване на патриотичните сили!

Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни съвещания за приготовление и осъществяване на народен родолюбив конгрес на 10-ти май!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР