Председателят на Народното събрание Росен Желязков заминава днес на официално

...
Председателят на Народното събрание Росен Желязков заминава днес на официално
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Росен Желязков заминава на официално посещение в Албания

Председателят на Народното събрание Росен Желязков отпътува през днешния ден на публично посещаване в Албания, което ще продължи до 26 февруари. Визитата е по покана на ръководителя на албанския парламент Линдита Никола.

В рамките на визитата си в Албания той ще се срещне с президента на Република Албания Байрам Бегай и ръководителя на Народното събрание на страната Линдита Никола.

Вечерта на 26 февруари ще бъде проведен банкет на посолството на България в Тирана по случай 3 март, Националния празник на България.

Росен Желязков ще бъде съпроводен по време на визитата си от делегация, в чийто състав има по един депутат от всяка парламентарна група на 49-ото Народно заседание на Република България.

В делегацията са ръководителят на Групата за другарство България – Албания и депутат от " Възраждане " Климент Шопов и членовете на групата Тома Биков (народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС) и Румен Гечев (народен представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “).

За първи път албанска парламентарна делегация гостува в България на 11 май 1991 година Последната аудиенция на албанска парламентарна делегация в България е през февруари 2013 година


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР