Председателят на Народното събрание Росен Желязков не очаква президентът да

...
Председателят на Народното събрание Росен Желязков не очаква президентът да
Коментари Харесай

Росен Желязков не очаква Радев да бави процедурата при ротацията

Председателят на Народното събрание Росен Желязков не чака президентът да бави процедурата, по която би трябвало да се реализира ротацията през март.

На въпрос дали чака Радев да забави връчването на мандата при ротацията, ръководителят на Народно събрание разяснява: " Не, няма съображение за това нещо. "

" Не мога да разясня отсъствието на президента Радев от клетвата на новите конституционни съдии, това е негово решение. " - по този начин сбито ръководителят на Народното събрание отговори на репортерски въпроси по тематиката.

Магистрала " Струма " трябваше да стане преди повече от две години, разяснява Желязков, който бе на посещаване в Благоевград за среща с актива и кметовете на ГЕРБ от региона. След срещата в зала " 22 септември " ръководителят на Народно събрание инспектира строителството на Автомагистрала " Струма ". Последната права от 8 км, включваща най-дългия тунел и укрепените от двете страни на 2-километровия тунел „ Железница “ би трябвало да бъде пуснат до края на февруари. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР