Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе среща с Жан-Мишел Фоверг

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов и членовете на комисията Димитър Лазаров, Мустафа Карадайъ и Филип Попов се срещнаха през днешния ден в Париж с ръководителя на Групата за изследване по въпросите на сигурността във френското Национално заседание Жан-Мишел Фоверг.

Българската делегация срещна Жан-Мишел Фоверг със законодателните начинания в бранш „ Сигурност “ в България, както и с напъните на страната ни за запазване на външната граница на Европейски Съюз. „ С построения потенциал и добития през годините опит, България подсигурява защитата и контрола на границите си и е изпълнила всички механически критерии за присъединение към Шенген “, означиха българските делегати. На собствен ред Фоверг изрази поддръжка за напъните на България за присъединението ѝ към Шенгенското пространство, като акцентира признателността на френската страна за успеваемостта на България при опазването на външната граница на Европейски Съюз.

Участниците в срещата се сплотиха към мнението, че е нужно все по-интензивно парламентарно съдействие по тематиките от бранш „ Сигурност “, като подчертаха отличната взаимна работа и продан на опит сред правоприлагащите служби на България и Франция, предадоха от пресцентъра на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР