Председателят на комисията по култура и медии към НС Тошко

...
Председателят на комисията по култура и медии към НС Тошко
Коментари Харесай

И Тошко Африкански - като Радев, иска да подкарва ПИК. За мен е чест!

Председателят на комисията по просвета и медии към Народно събрание Тошко Йорданов (с извинение) загатнал, че желае да дисциплинира всякакви уеб сайтове и малките екрани. Поименно е показал единствено ПИК.

„ Сайтът ПИК може да напише, че съм изял баба си. Аз няма кого да осъдя “, ожалил се ръководителят по време на обществено съвещание на комисията.

Благодаря на Йорданов - следващият върховен общественик, който припознава медията ми като главен конкурент на незаконната неосталинистка влас т. За мен е чест. Това ще се овеществи във времето, уверен съм. Воюваш ли с мафийката на Четириглавата ръководеща ламя, значи си от читавите.

Преди Тошко президентът Румен Радев се изрепчи, че „ в случай че би трябвало да подкарваме някого, ще почнем от ПИК “.
свързани новини225903на 30.01.2022162751на 20.01.2022
Спокоен съм – значи добре си вършим работата. Хем разполагат с цялата медийна машина, с всички малките екрани, с множеството уеб сайтове, с цялата анонимна фабрика за подправени новини…Но очевидно не им стига, ПИК коства колкото всички, взети дружно.

Съветвам Тошко Йорданов – Африкански да не се безпокои. Едва ли ще напишем, че е изял баба си, тъй като неговата баба още не е слязла от клона. Няма по какъв начин да бъде изядена.

После, и да го напишем, уважаемият ръководител знае доста добре, че има кого да съди. Например компанията издател, която е съответно посочена в карето на уеб страницата. Издателя, основния редактор. За разлика от уеб страниците на съидейника му Бабикян, за който обаче не смее да отвори дума, тъй като е от „ верните “, от котилото на президента.

Простащината на ръководителя на комисията по просвета и медии не е изненадваща. Какво да чакаме от злобен и комплексиран мъж, който напсува в ефир журналистката от „ Афера “ Веселина Томова? И който искаше да реже на части журналиста от Нова телевизия Благой Цицелков?

Тошко Йорданов е началник на българските медии и просвета, а в това време ненавижда и културата, и медиите, тъй като е несъстоял се публицист и публицист . Вечният наемник и прислужник, създател на чалга еднодневки и тъпи скечове в „ Шоуто на Слави “. Синдромът на Салиери хубавичко го тресе. Той не желае да съди, той желае да „ дисциплинира “, т.е. да санкционира неуместните. Да оглави едно самобитно Министерство на истината, по образеца на Оруел.

Показателно е, че умните и стойностни хора от обкръжението на Слави Трифонов, като Ивайло Вълчев и други сценаристи, се отдръпнаха от партийния живот. Остана единствено Тошко Африкански. Смятам, че той ще е и последният член на „ ИТН “, ще изнесе труповете от сцената и ще спусне завесата.

Впрочем, обхвана ме нечуван позор, до момента в който четох стенограмата от въпросното съвещание на комисията по просвета и медии. Не поради ПИК, привикнал съм. Обхвана ме позор, тъй като шефовете на Народния спектакъл и Националната опера – почтени и именити създатели, бяха пристигнали „ на килимчето “ да се регистрират на Тошко. Да „ свеждат до знанието му “ репертоара, бъдещите си проекти, гастролите и турнетата…

На Тошко Африкански?! Чудесният артист Мариус Донкин и проф. Пламен Карталов се регистрират на Тошко Африкански?! На мутрочалгата?

Защо, бе? Защо го допуснахме? Трябваше ли да паднем толкоз ниско, толкоз ли е девалвирало всичко? Защо цялата интелигенция си трае? Не се ли усещат унизени, че шефове са им Тошко Африкански и „ Здравейте, аз съм Наско “?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР