Председателят на Гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова пусна видео

...
Председателят на Гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова пусна видео
Коментари Харесай

Мая Манолова показа поле коноп и обвини Борисов, че ще изтрови децата

Председателят на Гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова пусна видео онлайн с голямо поле с промишлен коноп, за което тя твърди, че е марихуана на 12 км. от София.

Полето е на територията на обработваема земя на остарелия Околовръстен път на София, малко преди село Чепинци. Манолова прикани Борисов вместо да изпраща служител на реда от отдел "Наркотици " в домовете на беззащитни жители, да изпрати тези служители на реда в противозаконната ферма с марихуана.

Индустриалният коноп е изцяло законен в страната. Той е артикул с необятно приложение – употребява се в производството на нишки, трици, семена и фармацевтични артикули, леки хартии, изолационни материали, биокомпозити, като постеля за спане на фермерски животни и даже в строителството. Дивият вид на растението пък е извънредно публикуван като бурен по нашите земи. В предишното хората са го отглеждали за произвеждане на конопи, въжета, платове и рогозки. Той не е психотропно вещество.

Манолова упрекна Бойко Борисов и Министерство на вътрешните работи в чадър над сходни плантации. Тя акцентира, че полето с марихуана се намира под носа на служителите на реда.

"Това е България на Борисов, при която Министерство на вътрешните работи опъва чадър над полетата с марихуана и в това време тараши къщите на беззащитните хора, с цел да изземва съдове за варене на компоти и уреди за печене на чушки. Ето това е България на Борисов ", жалваше се Манолова.

Според нея тази противозаконна ферма наесен ще изтрови децата в учебните заведения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР