Председателят на БСП в оставка Корнелия Нинова направи своя първи

...
Председателят на БСП в оставка Корнелия Нинова направи своя първи
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Разговаряме за 4-годишен мандат

Председателят на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова направи своя първи коментар след на балотажа за президентските избори.

" Смазваща разлика - поздравяваме спечелилите! Поздравяваме и социалистите, които са били едни от най-активно гласуващите. Дано с тези избори политическата конюнктура да се успокои и да се захванем с решение на рецесиите ", съобщи Нинова пред постройката на " Позитано 20 ".
Вигенин: Оставката на Нинова бе разумна предвид на резултатите ни
" Корнелия Нинова би била добър ръководител на Народното събрание, само че този въпрос не е обсъждан. Моето мнение е, че когато водим прегово...

На въпрос до каква степен са стигнали договарянията с, Нинова още веднъж акцентира, че е рано за разпределение на позиции, защото към момента не са извършени диалозите с работните групи по обособените браншове. Те стартират във вторник, а на тях водачът на " столетницата " още веднъж ще показа целите на партията.

" Не считаме, че десни политики с леви цели е допустимо и вярно и това към този момент сме го декларирали на Кирил Петков и Асен Василев. Ще намерим сечението. "

Нинова разкри и любопитна детайлност от договарянията сред " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия:

" От първите ни диалози до последния, който беше доскоро, сме възнамерявали 4-годишен мандат. Трябва обаче да подредим нещата – ние имаме проект за първите 100 дни с нужните незабавни ограничения, които видяхме, че те утвърждават. Оттам насетне са същинските политики за смяна на сегашния модел. "
Калоян Паргов, Българска социалистическа партия: Изборните ни резултати са положителни, само че са незадоволителни за претенциите, които имаме
Изборните ни резултати са положителни, не са за ожалване и недоволство, само че са незадоволителни за претенциите, които имаме, върнахме се в мача с че...

Нинова отхвърли спекулираните в общественото пространство имена на министри в възможния предстоящ кабинет и изрази убеденост, че смяната ще продължи, защото точно Румен Радев я олицетворявал.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР