Председателят на БСП Корнелия Нинова изненадващо се разграничи от опитите

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова изненадващо се разграничи от опитите
Коментари Харесай

Този път Нинова осъди цирка на Възраждане и ги обвини в сценарий за взаимно помпане с ДПС

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изненадващо се разграничи от опитите на " Възраждане " да блокират работата на Народното събрание - откакто единствено преди няколко дни депутатите на социалистическата партия участваха в акцията на Костадинов по " завладяване " на парламентарната естрада.

Нинова дефинира като " " конфликта сред хора на " Възраждане " и Движение за права и свободи в пленарната зала.

" Да влизаме, да се бием като хулигани, да теглим микрофони - Българска социалистическа партия е сериозна партия и не взе участие в такива неща ",каза тя.

" В годините Движение за права и свободи и националистите, с такава реплика на конфликти, постоянно се помпат едни други и се подвигат едни други. Така подвигаха Волен Сидеров и имитираха опълчване, по този начин вършат и през днешния ден.

Това, което прави " Възраждане ", е реплика, тъй като в случай че желаеха да се приключи съвещанието, можеха да се изкажат. какво вършат вътре? Стоят на трибуната, болшинството ги намачка, потегли си съвещанието, приказват си от място, взимат си решенията. Това не е същинска съпротива, а цирк. Това е проект за взаимно помпане на силите на националистите и Движение за права и свободи. Това е илюзия за жителите, въобще не става дума за опозиционна активност ",

Българска социалистическа партия отхвърли да се записва в съвещанието на Народното събрание и по този начин не може даже да изиска отмора от пленарното съвещание.

Според Нинова това било митингът на партията против " налагането на тирания на болшинството и пълзящ фашизъм ".

Тя въпреки всичко удостовери, че Българска социалистическа партия ще се върне в пленарната зала единствено за гласуванията по Бюджет 2024. На въпроса дали ще вземат участие в дебатите за второ четене на измененията в Конституцията, отговорът беше " Ще забележим ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР