Председателят на Българската федерация по MMA Станислав Недков-Стъки беше разпитан

...
Председателят на Българската федерация по MMA Станислав Недков-Стъки беше разпитан
Коментари Харесай

Разпитаха Станислав Недков-Стъки заради скандала в Министерството на спорта

Председателят на Българската федерация по MMA Станислав Недков-Стъки беше разпитан в полицията.

Поводът е абсурдът от предишния петък, когато Недков се появи пред спортното министерство със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, с цел да изиска пояснение за изнесените данни, че федерацията е взела над един милион лв. от страната.

Недков съобщи, че изнесената информация е манипулативна и съзря опит да бъде сплашен поради учреденото от него консервативно-патриотично придвижване и издигането му от предприемчив комитет за президент. Състезателят по бойни изкуства изясни, че за навлизане не може да става дума, защото федерацията има офис в постройката, а самият той има пропуск за достъп.

" Отивайки към нашия офис напълно непринудено изникна концепцията, може би от някой от родителите, да желаяме среща от секретарката на министъра на спорта, на която среща да уточним спекулациите, които бяха изнесени преди този момент. Бюджетът на спортното министерство за 2021 година е 27,5 милиона лв. за федерациите. От тях българската федерация по MMA е взела 180 хиляди лв., които се явяват 0,65 % от общия бюджет на спортното министерство, заделен за федерации ", съобщи Станислав Недков-Стъки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР