Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен отмени посещението

...
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен отмени посещението
Коментари Харесай

Фон Дер Лайен закъса на летището в Белград - отложи посещение в Черна гора

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен анулира визитата си в Черна гора, планувано за през днешния ден. Това излиза наяве от известието в нейния профил в Туитър, цитира Българска телеграфна агенция.

" За страдание, поради неприятното време тази заран, трябваше да отложа визитата си в Черна гора. Пренасрочваме го. Очаквам с неспокойствие опцията скоро още веднъж да посетя вашата красива страна ", написа Фон дер Лайен.

Информационният център на Европейски Съюз също популяризира известие, представено от черногорското издание „ Виести “, в което се показва, че днешното посещаване на председателката на Европейската комисия в Черна гора се отсрочва за друга дата, “ защото, заради метеорологичните условия, самолетът на делегацията не може да излети от летището в Белград. “

Посещението ще се провежда на нова дата, която ще бъде контрактувана по взаимно единодушие, се прецизира в известието.

Информационният център на Европейски Съюз заяви по-рано през днешния ден, че полетът на Фон дер Лайен от Белград за Подгорица е занимателен поради мъгла в Белград тази заран.

Посещението на ръководителката на Европейска комисия в Черна гора бе последното от нейната обиколка в страните от Западните Балкани. В сряда тя бе в Република Северна Македония, след което посети Косово и Албания, а през вчерашния ден бе в Босна и Сърбия, откъдето през днешния ден трябваше да дойде в Подгорица.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР