Председателите на парламентарните комисии ще бъдат от другите партии. Имаме

...
Председателите на парламентарните комисии ще бъдат от другите партии. Имаме
Коментари Харесай

Борисов: Нито съм участвал в свалянето на Гешев, нито съм участвал в избора на Сарафов

Председателите на парламентарните комисии ще бъдат от другите партии. Имаме ангажимент към Кирил Петков да оглави комисията по европейските въпроси. Всички останали ще бъдат от другите партии, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Относно освобождението на основния прокурор Иван Гешев, Борисов съобщи следното: “Нито съм избирал Борислав Сарафов, нито съм го виждал, не съм го чувал. Последния път мисля беше по Костинброд, когато ме разпитваха. Нито съм взел участие в свалянето на Гешев, не познавам никой от прокурорската квота, нито съм взел участие в избора на Сарафов и неговата заместничка ”, разясни още Борисов.

За поискания му имунитет, Борисов съобщи, че години наред не е имал имунитет даже когато доста хора са си правили политическа партия на негов тил. “Така бяха Бареков, Яне Янев, Българска социалистическа партия - ето виждате Борисов отново е първи. Няма да си разходвам силата да се изяснявам по тази тематика. Видно е, че Гешев стартира да прави партия нападайки мен и Кирил Петков, с цел да ги дискредитира тези имена, тъй като му пречат на политическия план ”, сподели още водачът на ГЕРБ и продължи:

“Гешев не заключи нито един път Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, нито Има Такъв Народ, нито никой, с цел да покаже в коя част на политическата сцена ще застане ”.

Във връзка с думите на ген. Атанас Атанасов, че Борисов и Пеевски са избрали Сарафов за и.д. основен прокурор Бойко Борисов съобщи, че е право на Атанасов да приказва нелепости. “Понеже ги приказва през днешния ден ще им покажем, че или ще са същински сътрудници, тъй като ние не управляваме. Всъщност ръководят ПП-ДБ, едните с 36 депутата, другите ги няма. Те избраха министри, заместник-министри, сменят шефове на организации, не ни питат, след 8 месеца ще е противоположното. Сега се връщаме към думите им, че те желаят да ръководят, а всички комисии в Народното събрание ще са наши или на другите партии, с цел да ги направляваме. Това и ще създадем ”, изясни още Бойко Борисов.

“Аз съм бил три пъти министър председател, тъй че минимум комисиите ме интересуват ”, сподели още той. Относно думите на Радостин Василев, че Борисов е “Зайко Байко ” водачът на ГЕРБ изясни: “Всяко изявление в България в случай че не стартира с Бойко Борисов не е изявление. Две години и половина нас ни няма и този Зайко Байко, който е в действителност рисков вълк всява подобен боязън, че просто се разтреперваме. Като направи партия

като Гешев ще се яви на избори и на изброите ще го последва същата орис, каквато ги последваха всички други партии, тъй като ГЕРБ е яка, мощна, единствената, която е направила нещо за България ”. /БГНЕС

По тематиката за „ Барселонагейт “ и запитан за какво е отказал да даде ДНК-тест, Борисов сподели: Айде да вземем ДНК на всички деца в София, желаете ли, съобщи Борисов.

/БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР