Председателите на парламентарните групи в 47-ото Народно събрание се събират

...
Председателите на парламентарните групи в 47-ото Народно събрание се събират
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Лидерите на парламентарните партии се събират спешно в Народното събрание

Председателите на парламентарните групи в 47-ото Народно заседание се събират на незабавен поради вчерашната невиждана акция против вестник " Труд ".

Очаква се на срещата водачите на седемте групи да се схванат ще има ли изключително съвещание по тематиката или културният министър Велислав Минеков ще бъде извикан в сряда сутринта, с цел да дава пояснения за налагането на цензура и опита да се затвори редакцията на медията.

Ще разкрият ли детайлности ръководителите на парламентарните групи за договарянията за сформиране на държавно управление?
свързани новини69377преди 20 часа
" Предполагам, че на следващия ден ще бъде съвещанието, постоянно ", разяснява проблема с вестник " Труд " заместник-председателката на Народното събрание Мукаддес Налбант.

От парламентарната група на ГЕРБ-СДС желаеха през днешния ден да се организира изключително пленарно съвещание поради запечатването на редакцията на вестник " Труд ". От ГЕРБ-СДС желаят в Народното събрание да пристигна и служебният министър на културата Велислав Минеков, с цел да даде пояснение за дейностите си против опозиционната медия.

Иначе се чака председателският съвет би трябвало да стартира в 11 часа.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР