Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята

...
Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята
Коментари Харесай

Българско семейство бе отличено от английската кралица Елизабет II

Предприемчиви българи бяха отличени от британската кралица Елизабет. Бизнес концепцията на семейство Тоточеви от Пазарджик ги води до Лондон в Бъкингамския замък.

Вече 5 години фамилията живее в Англия. Те създават „ дрехи за телефони”. Те са направени от самозалепващ материал, по дизайн на главата на фамилията, оповестява БТВ.

Наскоро бизнесът им беше отличен с кралски щемпел от Нейно величество.



Ангел Тоточев показа, че това е знак на извънреден принос в бизнеса във Англия, на който селекцията се прави персонално от кралицата, по рекомендация на министър-председателя Тереза Мей. Наградата ще им бъде връчена през септември.

Тази вечер принц Чарлз дава банкет в Бъкингамския замък за участниците в състезанието по предприемачество, измежду които са и семейство Тоточеви. Труд и оптимизъм са помогнали на фамилията да измине дългият път от родния град до централен Лондон.

„ Когато човек има вяра в себе си, може да си реализира фантазиите, без значение дали е в България, Англия или някъде другаде. Просто нас тука ни споходи късмета”, показа брачната половинка на Ангел – Ивета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР