Предполагаеми човешки останки са открити сред отломките на туристическия батискаф,

...
Предполагаеми човешки останки са открити сред отломките на туристическия батискаф,
Коментари Харесай

Предполагаеми човешки останки са открити в отломки от подводницата Титан

Предполагаеми човешки остатъци са открити измежду отломките на туристическия батискаф, който изчезна в Атлантическия океан покрай останките на потъналия транспортен съд " Титаник ", заяви в изказване бреговата защита на Съединени американски щати, представена от Франс прес.

Тези остатъци и откритите парчета ще бъдат оценени, което би трябвало да обезпечи " решаващи детайли за разбирането на повода за тази покруса ", съобщи Джейсън Нойбауър, който управлява следствието на бреговата защита по въпроса.

" Титан ", дребен подводен уред с дължина към 6,5 метра, ръководен от частна компания, се потопи на 18 юни, с цел да следят пасажерите му останките на " Титаник ", и трябваше да се появи на повърхността седем часа по-късно, само че контактът с него беше загубен по-малко от два часа след тръгването му. След това е подхваната огромна избавителна интервенция в опит да бъдат избавени пасажерите в батискафа. Той е трябвало да има ресурси от въздух за 4 дни, само че се оказва, че малко след гмуркането си е бил ударен от " пагубна имплозия ", която е умъртвила всичките петима пасажери на място.

Отломките от " Титан ", открити на морското дъно на към 500 метра от останките на " Титаник " и на дълбочина от съвсем 4000 метра, бяха извадени на брега през вчерашния ден в Сейнт Джонс, Нюфаундленд, в Източна Канада. Сега следва да бъдат трансферирани от транспортен съд на американската брегова защита до пристанище в Съединени американски щати, където следователите ще могат да ги проучват.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР