Предмети с негативна енергия, които привличат бедността и лошия късмет

...
Предмети с негативна енергия, които привличат бедността и лошия късмет
Коментари Харесай

Предмети с негативна енергия, които привличат бедността в дома ви

Предмети с отрицателна сила, които притеглят бедността и неприятния шанс

Нека си признаем: никой не обича бедността. Всеки човек, който не е духовник и с мозъка си, би предпочел да бъде богат.

Друг е въпросът, че не постоянно се получава. Едни просто са прекомерно мързеливи, други нямат шанс … А някои се пробват да създадат всичко по силите си, само че не могат да изплатят заемите и да излязат от дупката на дълга.

Защо се получава по този начин? Може би повода за това са предметите с негативна сила, които притеглят бедността във вашия дом. Проверете дали имате вкъщи следните предмети:

1.Пари
Колкото и да е необичайно, самите пари могат да причинят неналичието им. Те могат да привлекат потребност, в случай че лежат с години на дъното на касичка или буркан.

Това важи и за развалени, мръсни банкноти. Парите би трябвало непрекъснато да се обновяват, да бъдат в придвижване, единствено в този случай ще има приток на парична сила.

2.Боклук
Тук се включват счупени съдове, остарели облекла, остарели вестници, неработещо съоръжение и доста други. Всичко това, като прахосмукачка изсмуква позитивната сила от всеки дом.

Боклукът стопира паричния канал. Той освен въздейства на благосъстоянието, само че също по този начин предотвратява раждането на нови хрумвания и проекти.

 Предмети с отрицателна сила, които притеглят бедността в дома ви

3.Предмети за разчистване
Когато бършете мебели с нови ярки парцали, употребявайки функционален моп за разчистване на пода, човек демонстрира почитание към дома си.

Не би трябвало да употребявате остаряла, раздърпана метла, тъй като точно тя изхвърля всичко отрицателно от къщата. От антични времена тя е талантлива със сили, които могат да привлекат благосъстояние и се съхранява в специфичен ъгъл.

 Предмети с отрицателна сила, които притеглят бедността в дома ви

4.Мъртви движимости
Рога по стените, скотски кожи, сухи цветя – всички те са носители на негативна информация. Мъртвата сила от тези неща опонира на живата сила на дома, създавайки тъмна аура, която предизвиква липса на пари и здравословни проблеми.

 Предмети с отрицателна сила, които притеглят бедността в дома ви

5.Повредени знаци на благосъстоянието
За да привлечете финанси, има специфични амулети: фигурки на животни, подкови, дърво на парите, китайски монети и други Но с цел да работят тези предмети, би трябвало да знаете тъкмо тяхното предопределение.

Неправилното потребление може да утежни обстановката и вместо предстоящото благосъстояние, проблемите и неналичието на пари ще ви връхлетят. Тези неща би трябвало да са в съвършено положение, без пукнатини. Ако амулетът е развален, той губи магическата си функционалност, като в този случай ще би трябвало да се разделите с него и да го замените с различен.

 Предмети с отрицателна сила, които притеглят бедността в дома ви

6.Продукти
Големите ресурси от храна основават подправено усещане за фамилното благосъстояние. Всъщност това е същинско разсипничество, защото някои от продуктите просто се изхвърлят поради изминал период на валидност.

Освен това, зърнените храни с изминал период на валидност, прашните консерви с туршии и други сходни са идеална среда за струпване на негативна сила, което пречи на паричния поток.

7.Счупени предмети
Използвайки счупени съдове или напукано огледало, можете да привлечете заболявания и потребността в къщата. Опасни микроби се натрупват в пукнатините по съдовете. Те могат да причинят болести, за лекуването на които към този момент би трябвало да отделите избрана сума.

Счупените огледала са още по-опасни. Те изкривяват позитивната сила и отклоняват шанса. Чрез пукнатините по счупените предмети негативизмът прониква в къщата, а благосъстоянието и финансите изтичат през тях.

8.Стари портфейли
Портфейлът е главната свързваща връзка сред неговия притежател и потока на паричната сила. Това е един тип минибанка за предпазване на банкноти. Както всяка движимост, в последна сметка се износва.

Мнозина не престават да употребяват остарелия портфейл и съхраняват в него квитанции, бележки, визитки. Това не би трябвало да се прави, тъй като главната функционалност на портфейла е нарушена – съхранението на пари, което също може да повлияе отрицателно на финансовото положение.

9.Чужди неща
Всяко нещо е изпълнено с силата на неговия основател, а след това – на притежателя. Ако занаятчия направи нещо с обич, вложи парче от душата си в него, това не значи, че ще донесе наслада. Веднъж попаднало в ръцете на човек с тъмна сила, то може да се трансформира в обект, който излъчва зло.

Вижте още: Домашен сладкиш: смесвате всички съставки и слагате да се пече

Не е належащо да държите нещата на други хора в къщата. Това се отнася и за движимостите на умряли хора. Можете да оставите нещо неутрално или изключително скъпо, само че е значимо да запомните, че сходно нещо може да блокира паричния канал и да докара до проблеми и съсипия.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР