Предложенията на Русия за гаранции за сигурност, изпратени на САЩ

...
Предложенията на Русия за гаранции за сигурност, изпратени на САЩ
Коментари Харесай

Русия обяви за невалидни предложенията си към САЩ и НАТО за стратегическата стабилност

Предложенията на Русия за гаранции за сигурност, изпратени на Съединени американски щати и НАТО, към този момент не са годни, защото конфигурацията на обстановката е изцяло изменена. Това съобщи  съветският зам-министър на външните работи Сергей Рябков по телевизия Първи канал.

Отговаряйки на въпроса дали предложенията на Москва за гаранции за сигурност, изпратени от Съединени американски щати и НАТО, остават в действие, Рябков означи, че „ не бих споделил, че оферти от този тип остават в действие “.

„ Все отново конфигурацията се промени изцяло, в този момент обстановката е радикално друга. И въпросът е да се подсигурява постигането на задачите, сложени от нашето управление за специфична военна интервенция “, сподели зам.-министърът.

Според него контактите на Русия с представители на Съединени американски щати не престават непрестанно, в това число посредством съветското посолство във Вашингтон.

„ Москва ще е подготвена да възвърне разговора за стратегическата непоклатимост със Съединени американски щати, насърчаването на взаимоотношението по този път зависи от позицията на Вашингтон “, сподели Рябков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР