Предложеният от ПП кабинПП трябва да престане да упорствает с

...
Предложеният от ПП кабинПП трябва да престане да упорствает с
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Кабинет с политически лица е глупост, формулата трябва да се изчисти

Предложеният от Политическа партия кабин„ Политическа партия би трябвало да престане да упорствает с политически лица е политическа нелепост, съобщи пред бТВ политологът Светослав Малинов.
Според него в този момент има прелестна опция формулата да бъде усъвършенствана.

„ Експертният кабинет е метод при минимално политическо доверие да се продължи напред “, уточни Малинов.

Той добави, че даже е бил изумен от решението на ГЕРБ да одобряват оферти от Политическа партия състав на държавно управление при очевидния дисбаланс в него.

Малинов предизвести, че този несъразмерен кабинет няма да има съответната политическа поддръжка. „ Беше доста чудноват “, означи той.

„ Кой какво е споделил към този момент няма значение, значимо е какво ще се направи оттук насетне “, счита политологът.

„ На крачка сме от образуването на кабинет, в случай че се преодолеят тези първосигнални глуповати реакции “, разяснява политологът във връзка на изтеклия запис от съвещание на Политическа партия.

Той акцентира, че би трябвало да се почисти формулата за държавно управление, „ да се департизира кабинетът и да се успокоят пристрастеностите “.

По думите му е по-добре ротацията на министър председателите да стартира с Николай Денков, защото Мария Габриел няма опит в българската политика – след 9 месеца тя ще е подготвена да поеме тази тежка отговорност.

„ Политическа партия би трябвало да престане да упорства за своите политически фигури, Денков да престане да пази своя финансов министър “, безапелационен е Светослав Малинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР