Предложението за частично разплащане към пътните фирми ще бъде внесено

...
Предложението за частично разплащане към пътните фирми ще бъде внесено
Коментари Харесай

Кирил Петков във Фейсбук: Още днес пак внасяме предложението за разплащане със строителните фирми


Предложението за отчасти разплащане към пътните компании ще бъде импортирано наново в Народното събрание. Това оказва се от думите на премиера Кирил Петков във фейсбук профила му, написа Българска телеграфна агенция. Няма да губим нито ден, показва той. Изявлението му е във връзка на отхвърлените през вчерашния ден оферти в Народното събрание за решение за разплащане с компаниите.

Петков се срещна със строителните компании през вчерашния ден. „ Обещах на строителните компании, че 655 милиона лв. ще бъдат разплатени незабавно, и останалите 50% - след инспекция и утвърждение на Народното събрание. Това решение гарантираше, от една страна, 655 милиона лв. незабавно за строителите, а от друга - работещ механизъм за транспарантно консумиране на средствата пред очите на цялото общество “, отбелязва Петков. Той добавя, че в Народното събрание „ Продължаваме Промяната “, Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ са създали тъкмо това, което той е заречен на строителните компании. " Партиите, които гласоподаваха срещу, се виждат на таблото ", разяснява още министър председателят.

Във вчерашното съвещание, траяло до среднощ, депутатите не стигнаха до решение за разплащането с пътните компании. В пленарната зала бяха отхвърлени и трите плана за решение - на правната комисия, на районната и на вносителя - депутати от ръководещото болшинство.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР