Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно

...
Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно
Коментари Харесай

Паскалев: Страхът е обладал Борисов


Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална нелепост. Очевидно страхът, който е обладал министър председателят Бойко Борисов, е огромен. Не знам за какво е този боязън от служебно държавно управление. Този коментар направи в ефира на БиТиВи Костадин Паскалев, член на Наиционалния съвет на Българска социалистическа партия.

Той предвижда, че през септември министър председателят ще подаде оставка и ще направи опит да образува експертен кабинет с поддръжката на Движение за права и свободи. Народът обаче е наясно, че триглавата змия сега се състои от ГЕРБ, „ Обединени патриоти “ и Движение за права и свободи, счита социалистът.

Паскалев дефинира като неуместно това министър председателят да „ мята “ през прозореца на джипа си стотици милиони, с цел да реши даден въпрос, а няма запас да обезпечи машинно гласоподаване.

В една страна един политически индивид е задължен да има позиция по всички въпроси, които вълнуват хората. За няколко месеца бяха раздадени милиарди левове, изясни той и като образец даде вложените пари за построяването на Автомагистрала „ Хемус “.

По думите му междинната цена на километър автомагистрала у нас е 11, 6 млн. лв.. Което е доста по-висока цена от тази в Германия. Затова Паскалев зададе въпросите „ кои са икономическите субекти, които построяват автомагистралата “ и „ по какъв начин се трансформира собствеността във компаниите, които извършват главните строителни планове у нас “. Ако се огледа деликатно, ще забележим, че от ден на ден се усилва делът на офшорните компании. Тук имаме реквизиция на собствеността от хората с власт, безапелационен беше той.

Прокуратурата би трябвало да откри по какъв начин се трансформира собствеността във компаниите, работещипо строителните обекти на България. Извършва се експоприация, добави Паскалев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР