Предлагаме ви седмичната порция от коментарите на Евгени Минчев за

...
Предлагаме ви седмичната порция от коментарите на Евгени Минчев за
Коментари Харесай

Лорд Минчев пусна Гилотината: Дяковска е петия моден пол, Зуека – господар на модната скука + още и СНИМКИ

Предлагаме ви седмичната порция от мненията на Евгени Минчев за рубриката му " Гилотина " в " Телеграф ".

ПОЛИ И ЛЕЧЕВ С ЕДНАКВИ ПРИЧЕСКИ

Очевидно януари с изключение на дребен Сечко си има за непокътнат цвят черното. Поредната монохромна изненада идва от Поли Генова, чието прекомерно явно фешън досада е отразено от глава до пети. Главата в действителност е приютила прическа- глухарче, надвиснала с русите си облаци върху жадна за ободряване еманация на черното. Коженото /черно/ яке, е станало сергия на голям брой брошки, висулки и джунджурии, населяващи както Китай света, една трета от площта и. Пола като китайски балон, само че не толкоз възпламенен, заема място колкото седем порции ориз по съчуански. Ръцете, залесени с гривни, регистрират в такт зимната естетска захласнатост на певицата. Иван Лечев носи сакото си горделивост, от каквато то няма потребност, нито пък заслужава. Една удачна аналогия в косите приказва, че може би с Поли би трябвало да заминат дружно за …Поли…незия да кажем.

АННА С РОКЛЯ, КАТО ЗАМРЪЗНАЛА ВОДКА

Въздействаща фешън визия, извънредно усърдие и прохлада се надпреварват да услужат в дебюта на младата бизнесдама Анна Стефанова. Коронясана неотдавна като Мисис България, тя не престава победния си ход в редица инициативи. Тази почтена рокля дописва нежната и биография, без да пести слова от дантела, шифон и помпозност. Голият тил спомага за описването на идеална фигура, която макар двете деца на Анна е непокътната и подобаваща за такава кройка.  Роклята се излива като водка от кристална кана и се бори за всяка своя  дипла и всеки ъгъл от силуета на бизнесдамата. Едрата дантела спомага за тежката драматургия на роклята, с която приносителката и може да бъде еднообразно съответна във Версай или пък до момента в който получава Оскар.

ЗУЕКА- ГОСПОДАР НА МОДНАТА СКУКА

Черно и бяло се преплитат в Зуека, както е споделила гент Тенев „ В неразделен кръговрат ”. То, в случай че питате мен и кръговрат няма, единствено отсечени, скучни линии от двата цвята, нещо като автомагистрала за която средствата не са стигнали. Чудна грейка грее от чаровния „ стопанин ”, без да се смущава, че протектира едни окаяни тиранти, загащили го по всички правила на съботния мързел. На китките тежи великодушният сребърен подарък на една гривна, съчетана с часовник. Комбинация от вряла вода и любопитно дете, което няма по какъв начин да не се самонарани. До Зуека- Стефан Денолюбов изгаря от предпочитание да ни върне в 80-те когато всичко, облечено тук от него имаше някаква стойност. Ще приема с възприятие за комизъм артистичния шал, тръпчивите като мушмула цветове и старателния метод по който го  е завързал. Изненадващо, тъй като този сезон нямаше нови билбордове с доктор Енчев, който също замята шалчетата си по този начин.

ДЯКОВСКА- ПЕТИЯТ МОДЕН ПОЛ

Разбирам това да са премиите Teddy awards в Берлин и Люси да е водеща, а то…Просто и свежо изявление в Дарик, където нещата са съществени и поредни. Очарователната певица още веднъж е пропуснала сешоара с цел да мине през турбуленцията на сезона. Косите и са по този начин усърдно небрежни, че може да бъдат възпети от трио Българка в осъществяването им на Хубава си моя горо. Бялата якичка подържа кафява вратовръзка, която види се, е предходна всички джендър полемики. Тирантите са цяло тириририрам и отскачат ластично отвън черната риза, която е напряко публичен митинг против Пазарджишката ми спогодба за цветовете. Разбира се, в никакъв случай не бих желал да видя Дяковска с басмяна рокля и буфан ръкав, нито с визонено палто, само че за какво пък не опита  бордо, застъпено по някакъв метод със стилното през днешния ден бутилково зелено. Защото това би докоснало аристократичните баварски модели на обличане а Люси  е задоволително лъчезарна с цел да и подхождат.

ЗАКИ И ЛЮБО СЪС САКА НА КОНДУКТОРИ

Бих изпил едно уЗаки с чаровния артист и журиращ, само че първо би трябвало да оправи външния си тип. Изпълнителят от Авеню е напряко на улицата със скучната си композиция, която го прави да наподобява на водач на микробуса на Акага да речем. Тънката черна вратовръзка може би да е била съвременна при убийството на Версаче или пък да е взела участие в самото закононарушение, тъй като появяването и върху толкоз обаятелен благородник като Заки си е същинско неразбирателство. Самото сако с ревери като на смокинг, не позволява нищо от съчетаното с него. Ризата, която леко розовее /и по какъв начин иначе/, вратовръзката и прическата приказват за цялостно фешън затъмнение при артиста. До него- Любо Киров, като гаров чиновник, с бели светлоотразителни ленти на няколко места, изпъква по този начин като че ли някой е поставил цветя на леглото до него. Двамата са като на женитба, само че единият е пристигнал изцяло неопитен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР