Предлагаме ви рецептата за сладкиш с пъпеш. Лесен, бърз и

...
Предлагаме ви рецептата за сладкиш с пъпеш. Лесен, бърз и
Коментари Харесай

Лесен, бърз и неповторимо вкусен сладкиш

Предлагаме ви рецептата за сладкиш с пъпеш. Лесен, бърз и повече от апетитен, просто не може да му устоите. Трябват ни четири яйца, чаша и половина захар, 100 грама масло, три чаши брашно, един бакпулвер, една лъжичка сода за самун, 300 грама пъпеш.
Първо е належащо да си разбием мекото масълце със захар и към тях едно по едно да си прибавим яйцата. През това време обаче не стопираме да разрушаваме с лъжицата или различен апарат, само че с непрестанно бъркане.

На порции си прибавяме пресятото към този момент брашно, дружно със содата за самун и бакпулвера. Редуваме с към този момент пюрирания пъпеш и още веднъж разбъркваме хубаво.
След това изсипваме сместа в леко намазнена и набрашнена формичка за кекс. А сладкиша го слагаме да се пече във фурната, която преди този момент е била загрята на 200 градуса.
Достатъчни му са към 45 минутки, с цел да се изпече добре и да е подготвен за вкусно похапване. Препоръчваме ви да го оставите леко да изстине, откакто го извадите от фурната. Не го режете незабавно, с цел да остане набъбнал и да не се степа.

Страхотно апетитен и удивително елементарен е този сладкиш с пъпеш. А и не се среща постоянно, което го прави и необикновено разнороден от познатите ни към този момент усети. Поднесете го на домочадието и на другари, с цел да видите какъв брой удовлетворени ще останат.
Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР