Предизвестен беше конфликтът между президент и правителство около визитата на

...
Предизвестен беше конфликтът между президент и правителство около визитата на
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Зеленски делегитимира позицията на Радев в международен аспект, има защо да бъде в изолация

" Предизвестен беше спорът сред президент и държавно управление към визитата на Зеленски. Той катализира процеса и сподели слабите ни места извън. Украинският президент съумя да делегитимира позицията на Радев в интернационален аспект. Има за какво да бъде в изолираност. Неутралитетът му не значи мир, това не е представително за българската нация. Над 70% признават, че жертвата е Украйна, а агресорът - Русия ". Това сподели политологът Цветанка Андреева пред.

Според нея отчетът на службите е удостоверил хибридната война в България, водена от Русия. " Целта е дестабилизация на страната като член на евроатлантическите съюзи. Основната рецензия към евроатлантиците идва от " Възраждане ", нападат болшинството с един и същи причини и принадлежности като Радев. Той очевидно пази своя политическа позиция, трансформирайки се в политически център на власт ", разяснява тя.
От своя страна политологът Даниел Стефанов уточни, че Радев вкарва обществено напрежение в обществото, с цел да понижи опцията за предоставяне на помощ за Украйна. " Първият проблем е, че има разнообразни типове запаси, а даването на един от тях не заплашва армията. Вторият е, че вкарването на разделяне е прийом на съветската агитация ", счита той.

По думите му ``Възраждане " постоянно си служат с измислени от тях обстоятелства. " Бих предпочел да има съревнование, в което да има обществена полемика за приемане на еврото, по този начин ще се пребори дезинформацията и скалъпените изкуствени действителности ", акцентира Стефанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР