Предизборен видеоклип, на който израелската министърка на правосъдието Айелет Шакед

...
Предизборен видеоклип, на който израелската министърка на правосъдието Айелет Шакед
Коментари Харесай

Провокативен клип на израелска министърка разбуни духовете

Предизборен видеоклип , на който израелската министърка на правораздаването Айелет Шакед се пръска с парфюм с етикет " Фашизъм ", разбуни духовете в обществените мрежи и се трансформира в следващия епизод от борбата на клиповете, която водят между тях претендентите на изборите, съобщи Франс прес.
 
Тъй като политическата реклама по малкия екран е позволена единствено в последните две седмици преди изборите на 9 април, партиите разчитат на обществените мрежи, с цел да привлекат гласоподаватели.
 
При очертаващите се оспорвани избори обществените медии играят в предизборната акция роля по-важна от всеки път.
 
В духа на акция, в която няма място за никаква изисканост, каченият нощес в мрежата клип на Айелет Шакед провокира остри реакции . Видеото показва подигравка към обвиняванията, отправяни към Шакед, че отстоява " фашистка " политика, която самата тя счита за демократична. В края на клипа, сниман в стилистиката на рекламата на парфюми, фотогеничната Шакед трансформира насоката, като се парфюмира с флакон, на който написа " фашизъм " на британски език, и отбелязва: " Според мен мирише на народна власт ".
 
Мнозина в обществените мрежи обаче считат, че видеото не реализира стремежи резултат и загатва, че Шакед е удовлетворена, че е фашистка ".-->
 
" Всички, които не знаят, че левицата постоянно упреква Шакед във фашизъм, ще останат с усещане, че тя поддържа фашизма, представяйки го като народна власт ", отбелязва в Туитър журналистът от телевизия " и24 " Ейлон Леви.
 Айелет Шакед БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР