Предишният служебен кабинет - ръководен от Стефан Янев, беше обсъждал

...
Предишният служебен кабинет - ръководен от Стефан Янев, беше обсъждал
Коментари Харесай

Служебният кабинет номинира бивш вицепрезидент на ”Мултигруп” за орден Стара планина

Предишният длъжностен кабинет - управителен от Стефан Янев, беше обсъждал това преди година, само че след възражения на Христо Алексиев (сега вицепремиер), Николай Денков и Светлан Стоев (двамата са отвън настоящето правителство) точката тогава беше отсрочена, оповестява.

 

 

По този мотив юрист Велислав Величков от " Правосъдие за всеки " написа във Facebook:

СкандалНО! Кадрите на Мултигруп очевидно са на респект и в държавното управление, и в Народното събрание!
" Вълканов е притежател на " Минстрой холдинг ", ръководител на Надзорния съвет на " Горубсо Мадан ", някогашен вицепрезидент на " Мултигруп ", като за него се знае, че през годините се употребява с политическата поддръжка на Движение за права и свободи и на ГЕРБ. Неговата компания преди години беше изплатила хонорар от 1 млн. лева на тогавашния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган за хидроинженерна консултация. Правителството на ГЕРБ пък, директно преди да падне от власт, реши да финансира построяването на инфраструктура към тогава строящата се и към този момент издигната 106-метрова офис кула на " Минстрой пропъртис " на Вълканов.

В момента той зам-председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците, а от миналогодишната полемика в кабинета по тематиката се схваща, че номинацията идва от ръководителя на организацията Кирил Домусчиев и е във връзка със 70-годишнината на Вълканов, настъпила през 2020 година "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР