Това заяви пред БНР социологът от Медиана Кольо Колев, който

...
Това заяви пред БНР социологът от Медиана Кольо Колев, който
Коментари Харесай

Социологът Кольо Колев: Мачът не е свирен, в дните до изборите ще...

Това съобщи пред БНР социологът от " Медиана " Кольо Колев, който разяснява резултатите от последното изследване на публичното мнение, което организацията разгласява на 19-и май.

По думите му към 600 хиляди души не са решили за кого да гласоподават, а са декларирали, че ще гласоподават:

" Това са доста хора. Мачът изобщо не е свирен и в останалите до изборите дни ще се реши какво ще бъде разположението на силите в 50-ото Народно заседание... Три политически обединения са покрай 4%-овата преграда и в идващите дни до вота на 9-и юни зависи от тях дали ще прескочат прага за влизане в Народното събрание. Шансове имат, тъй като има търсене на политическа опция ".

 

51% от интервюираните дават отговор, че това по какъв начин се ръководи страната не зависи от избора на гласоподавателите, безапелационен бе Кольо Колев и разяснява:

" Това значи, че е подронена основата на демокрацията, че ръководството е в ръцете на хората, че те излъчват кой да ръководи ". 

 

Много ниска изборна интензивност - към 35%, т.е. сред 2,5 и 2,7 млн. гласоподаватели - това предвижда социологът, базирайки се на данните от изследването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР