Преди време ви разказахме за идеята на едно шотландско летище,

...
Преди време ви разказахме за идеята на едно шотландско летище,
Коментари Харесай

Алигаторите, които помагат да се справим със стреса

Преди време ви разказахме за концепцията на едно шотландско летище, които вземат решение да се борят със напрежението преди полет като дават на пасажерите опцията да гушкат кучета.

 Как се борят със напрежението преди полет на шотландско летище
Как се борят със напрежението преди полет на шотландско летище

Най-добрата терапия

Терапевтичните животни се появяват и на летищата в цяла Америка, с цел да оказват помощ на пасажерите да се оправят с безпокойството. Въпреки че кучетата са най-често срещаните типове животни, летището в Денвър неотдавна добави котки, Сан Франциско избра свине, а летището в Синсинати употребява понита.

Ню Орлиън също взема решение да приложи антистресов способ, който обаче е малко по-нестандартен от останалите.

Международното летище " Луис Армстронг " в Ню Орлиънс е най-новото летище, което се причислява към наклонността с животинска терапия, само че то употребява необикновени животни за тази цел - дребни алигатори. Според MSN бебетата алигатори са донесени на летището, с цел да оказват помощ на хората да се оправят със напрежението при пътуването. Малко ексцентрично, не мислите ли?

The New Orleans Airport will let you take a selfie with a real baby alligator https://t.co/tFgqocG5IF pic.twitter.com/XT3rnXBVRv
— Travel + Leisure (@TravelLeisure) November 18, 2018

Институтът Audubon е виновен превозването на дребните същества до лентите за багажа всеки петък, където посрещат идващите пасажери. Институтът предизвиква хората да се снимат с алигаторите. Ако пасажерите са задоволително смели, даже им е разрешено да допират животните.

Алигаторите са на възраст сред 1 и 3 години и са с размери от 30 до 90 см. Всяко животно е привикнало с хора, само че имат наложителни постоянни почивки, с цел да е несъмнено, че няма да станат раздразнителни.

Ерин Бърнс, представител на летището, споделя, че прибавянето на дребните алигатори към към този момент сполучливата им терапия с кучета, е просто още един метод да се усъвършенства пътуването, написа The Richest.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР