Преди време имахме една игра в офиса – за няколко

...
Преди време имахме една игра в офиса – за няколко
Коментари Харесай

Трудно ли е да си друг човек

Преди време имахме една игра в офиса – за няколко дни да се вършим на някой различен. Аз трябваше да „ играя “ сътрудника от бюрото против мен. Веднага си разхвърлях нещата по цялото бюро, разпилях списания на всички места, облякох си тениска с картинка, смъкнах си стола доста надолу… и толкоз. Оказа се, че мога да съм някой различен единствено външно, единствено с най-очевидното. Онова, с което се отличава този човек, който виждам от години всеки ден, неговият метод да приказва постепенно, извънредно в детайли и умерено, ръкомахайки от самото начало, навикът му да се поклаща напред-назад, всички в действителност негови жестове ми се губеха изцяло, даже може би едвам тогава ги забелязах. Защото истината е, че не се вглеждаме задоволително в хората до нас и когато някой ден забележим сходен жест или гримаса някъде си споделяме с трогване, че това ни е познато.
  Значи не е инцидентно това, че толкоз постоянно оскарите и другите кино награди се дават за функции на исторически персони. Със сигурност е извънредно мъчно да се възпроизведат всички жестове, гласа, походката на някой действителен човек, толкоз дребни присъщи неща, от време на време познати на целия свят. Да се построи безапелационно непознат характер, темперамент и орис на екрана е най-големия гений на артиста. Напоследък около първите фотоси на Наоми Уотс в ролята на принцеса Даяна и на Линдзи Лоън като Елизабет Тейлър още веднъж се написа доста за най-забележителните превъплъщения на дамите в киното. Не знам дали тъкмо тези две ще останат във филмовата история, само че ето някои в действителност изключителни функции на велики дами в киното, които си коства да гледате, в случай че инцидентно сте пропуснали.
  Елизабет Тейлър като Клеопатра Кейт Бланшет като Елизабет I  Натали Портман като Анна Болейн Кирстен Дънст като Мария Антоанета Никол Кидман като Виргиния Улф Одри Тоту като Коко Шанел Марийон Котийяр като Едит Пиаф Хелън Мирън като Елизабет II Кейт Бланчет като Катрин Хепбърн Мерил Стрийп като Маргарет Тачър Селма Хайек като Фрида Кало Мишел Уилиамс като Мерилин Монро  
























Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР