Преди време една приятелка ми каза: „Никога не ми е

...
Преди време една приятелка ми каза: „Никога не ми е
Коментари Харесай

С кецове или със сандали? Ето как ще носим красивите миди рокли този сезон!

Преди време една другарка ми сподели: „ Никога не ми е харесвала тази композиция от рокля и кецове “. Сигурна съм, че и вие сте чували тази имитация нееднократно или самите вие сте от девойките, които в никакъв случай не биха комбинирали някоя красива тъкмо със спортни обувки. Покрай пандемията обаче свикнахме с комфорта, който ни дават и също така беше наклонност, която съумя да се задържи дълго време около налагането на маратонките в света на модата преди няколко години. Дотолкова, че ги носим даже и с костюми.
Напоследък обаче май имаме потребност от завръщането към женствеността в най-класическата й форма или когато на роклите им приляга да бъдат носени с изящни сандали, даже и на доста невисок ток. Защото стойката незабавно се трансформира, както и увереността, с която сме подготвени да разходим обичаната си пролетна рокля из града. Още повече, че в сбирките тази пролет има толкоз елегантни и, с които роклите като че ли още повече ще се открояват.

 Асен Василев: Мачът, в който някой ни изнудва, завърши 27 апр 2022 | Ако войната пристигна на нашия предел, ще отблъснем агресора. Мачът, в който някой се пробва да ни насилва, да ни...
И въпреки всичко прибавяме своето „ само че “, тъй като към момента не сме подготвени да се разделим и с кецовете, които през уикендите или по време на някое пътуваме обичаме да съчетаваме точно с рокли. Така че си оставяме и тази алтернатива. Но пък е доста значимо и какви тъкмо противоречиви обувки избираме. Например с белите кецове е ясно, че в никакъв случай няма да сбъркаме, както и с моделите на, въпреки че при тях зависи от цвета.

Ако вие предпочитате маратонки, е добре те да бъдат в тоналността на роклята, в случай че тя е по-цветна. Но в случай че е едноцветна, те могат да бъдат по-ярки и да бъдат акцент в тоалета. Който и вид да изберете – с кецове или със сандали на ток, си припомняйте думите на Ив Сен Лоран, че в последна сметка не е значима роклята, а дамата, която я носи.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР