Преди три години момичето с шапката и коженото яке, Бранди

...
Преди три години момичето с шапката и коженото яке, Бранди
Коментари Харесай

A Star is Born: Най-номинираната жена за Grammy 2019 не е Лейди Гага!

Преди три години момичето с шапката и коженото яке, Бранди Карлайл, което освен пее, само че и написа песни, получава известие от другарка, че албумът й Firewatcher's Daughter е номиран за Grammy. Мисли, че има някаква неточност, само че еуфорията незабавно по-късно споделя с останалите си музиканти по време на един самолетен полет, който минал в крещене, споделя самата тя. „ Преди да имам тази номинация, в никакъв случай не си бях помисляла, че ще бъда видяна и Grammy за мен даже не беше цел. Нито знаех по кое време се преглеждат материалите, нито по кое време се афишират номинациите, просто гледах церемонията по малкия екран като всеки естествен човек “, връща се обратно Бранди.

През декември 2018-а евентуално вълнението е станало шесторно по-голямо, откакто тя получи цели 6 номинации за Grammy, в това число за албум, този път за By The Way, I Forgive You. Още преди номинацията, списание Rolling Stone го афишира за „ извънреден шедьовър “. Нейното име е част и от музиката в саундтрака на „ Роди се звезда “, тъй че Бранди сигурно ще има доста мотиви за празнуване тази година. Брадли Купър също не пропуща да я поздрави за номинациите. Но най-ценни са думите и прегръдките на двете й дъщери – Еванджелин на 4 години и Елиа на 1.



Карлайл не е от комерсиалните звезди, които танцуват и скачат по сцените, само че нейните текстове в композиция с типичното й фолк звучене я отличават блестящо на американската музикална сцена. Много постоянно тя излиза намерено в отбрана на дамите, на които съгласно нея към момента не се дава задоволително публичност. Посвещава и част от песните си на тази тематика. Бранди към момента изпитва носталгия към 90-те години и споделя, че дължи всичко на дамите, които е срещнала тогава, на музиката им. Сред тях са Шерил Кроу, Шиниъд О'Конър и изключително Ерика Баду.

" Често хората откриват в артистите своя глас, своята позиция. Намират разтуха за болката си “, споделя певицата, израснала по музикални фестивали и пътувания. Неслучайно в този момент се е заела и със собствен личен фестивал, който е под надпис Gilrs Just Wanna Weekend. И включва музика освен на ветерани като Indigo Girls и Mavis Staples, само че и на по-млади като Maren Morris и The Secret Sisters. А ние нямаме самообладание да забележим какъв брой статуетки ще грабне Бранди Карлайл.

Чуйте я! А във видеото ще видите актрисата Елизабет Мос в основната роля.



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР