Преди седмица силно земетресение разтресе Албания. Резултатът от него беше

...
Преди седмица силно земетресение разтресе Албания. Резултатът от него беше
Коментари Харесай

Трусът в Албания през камерата на БНТ - разказ на репортера Николай Минков

Преди седмица мощно земетресение разтресе Албания. Резултатът от него беше десетки починали и хиляди ранени хора, голям брой опустошения и материални вреди.

Николай Минков беше нашият специфичен делегат на място - вижте какво показа той за потресаващата обстановка в Албания, която отрази с екипа на Българска национална телевизия.

Видяхме една ужасяваща човешка покруса. Над 1300 труса имаше от вторник до през днешния ден в това число. 51 починали и над 2000 ранени. Много от постройките са неизползваеми, описа Николай Минков.
Николай Минков, кореспондент: Когато всичко към теб се срине, ти си даваш сметка, че всеки ден, в който живеем, е непризнат. Дори нямам сили да виждам фрагментите. Знам какво има след тях. Вие не знаете, аз съм видял. Трябва да се опише тази история и след една година ние отново да отидем там. Да забележим по какъв начин Албания се е възстановила, по какъв начин хората са траяли да живеят.
Николай Минков приготвя и филм за земетресението в Албания, който Българска национална телевизия ще излъчи в поредицата " В кадър ".
 От нашите пратеници: 49 са доказаните жертви след земетресението в Албания От нашите пратеници: 49 са доказаните жертви след земетресението в Албания
В Албания - и след рухването на нощта продължава издирването на оживели под рухналите здания след опустошителното земетресение във вторник. Жертвите ве...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР