Преди седмица фолкветеранът Магапаса стана татко за втори път на

...
Преди седмица фолкветеранът Магапаса стана татко за втори път на
Коментари Харесай

Милото гледа щерка и внучка едновременно, ДесиСлава роди от връстник на сина си, Самуел Финци по-голям от сестра си с 50 години…

Преди седмица фолкветеранът Магапаса стана баща за повторно на 45  години. Малкият му наследник се роди тъкмо 22 години след раждането на щерка му Кристиана, плод на любовта му с певицата Мая. Сегашната му жена пък е съвсем на годините на щерка му.

ДесиСлава също може да се похвали с такава разлика сред двамата си синове. Първородната и рожба Майки към този момент е пораснало момче. Тя го роди в ранна възраст, само че след раздялата с татко му Михаил, заживя с MMA боеца Благой Иванов, който е съвсем на годините на огромния й наследник. Малкият им правоприемник се появи преди 3 години. Въпреки огромната разлика сред децата й, певицата нееднократно е споделяла, че се схващат прелестно и огромният Майка обожава брат си.

Певицата Емануела също е мъжка майка, с двама синове родени през огромна интервал от време. Големият й наследник Христо, бе зрелостник през 2018-а. Малкият правоприемник Митко пък се роди през 2015 година. Второто дете на певицата е от предприемача Димитър Динев, с който изживяха бурна любовна история,но след няколко раздели и събирания всеки пое по своя път.

Актьорът и началник на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов се снабди с дъщеря и внучка безусловно през година. Татко е на три дъщери - най-голямата Дария, от първия му брак. Калин и сегашната му жена Боряна имат още две девойки. Димана и дребната Ария, която е на годинка и половина.

Юлияна Дончева също в класацията за майки с огромна възрастова разлика сред децата си. Двамата и синове се появяват на бял свят през 20 години. Големият и наследник Йоан-Дако е към този момент на 24 години, а дребният Стъки на 6.

Актьорът Ицко Финци бие всички върхове по възрастова граница сред децата си. Неговият наследник артистът Самуел Финци е роден от брака с първата му брачна половинка Гина Табакова. Той чества 50-годишен празник, когато се роди сестра му Матилда. Малката е плод на любовта на Ицко с Лиза Боева, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР